header banner
Default

Crypto-deskundigen zien een opvallend Elliott Wave-patroon


In dit artikel bieden we je een diepgaande blik op Avalanche (AVAX) van onze Premium analisten. Als AVAX nieuw voor je is of nog niet deel uitmaakt van je cryptoportfolio, geen zorgen. Ook voor jou kan deze analyse erg handig zijn. De analisten zoeken elke dag naar interessante bewegingen in de markt, met elke week weer gedetailleerde analyses van meer dan 20 diverse cryptoprojecten. Het is daarom dan ook zo dat dagelijks meer dan 1.000 van onze leden op hun inzichten vertrouwen.

Avalanche prijkt als een innovatief blockchainplatform dat zich focust op schaalbaarheid en lage transactiekosten. Zoals altijd vertegenwoordigt de volgende analyse de overwegingen van onze analisten en moet deze niet gezien worden als absoluut financieel advies.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Technische analyse avalanche (AVAX)

VIDEO: Bitcoin Elliott Wave Count || BTC Technical Analysis
BarrettWave

De crypto markt heeft een zware klap vandaag gehad, maar de onderstaande analyse is nog niet geïnvalideerd. Houd er rekening mee dat deze analyse al een week geleden met Premium leden is gedeeld, maar de koers volgt vooralsnog het voorspelde patroon.

“Al een tijdje loopt Avax keurig in lijn met onze technische analyse. Het patroon dat zich nu ontvouwt, wijst op een ‘ending diagonal Elliott Wave patroon’, waarvan we opmerken dat de derde wave al is voltooid.

Op de korte termijn zetten we in op een correctieve opwaartse beweging. We richten onze blik op het gebied tussen de 50% en 61,8% Fibonacci-levels. Dit betekent dat we een koers tussen de $16,38 en $18 voorzien. Maar, laat je niet misleiden door deze tijdelijke opleving.

Na deze korte stijging zien we op de horizon alweer een daling aankomen. Onze analyse wijst erop dat Avax uiteindelijk een bodem zou kunnen vinden in de range van $9 tot $10. Dus, hoewel een tijdelijke stijging aanstaande lijkt, moet men ook rekening houden met een aanzienlijke daling op de langere termijn.

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden.”

Deze analyse is op 10 augustus met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: World’s First Fully Automatic Elliott Wave Indicator 🤯
LuxAlgo

Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar. 

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Sources


Article information

Author: Jeffrey Mccann

Last Updated: 1699466523

Views: 1105

Rating: 4.3 / 5 (57 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jeffrey Mccann

Birthday: 1990-08-14

Address: 593 Velez Branch Apt. 840, South Debraside, MD 64727

Phone: +4051704883345664

Job: Forester

Hobby: Coffee Roasting, Billiards, Card Games, Traveling, Soccer, Dancing, Survival Skills

Introduction: My name is Jeffrey Mccann, I am a multicolored, candid, fearless, Determined, unyielding, radiant, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.