header banner
Default

Dit is de waarde van 100 euro Ripple (XRP) als de All Time High wordt bereikt - BLOX | Nieuws


Eindelijk heeft Ripple duidelijkheid. Na een jarenlange rechtszaak heeft de rechter besloten dat XRP voor consumenten niet onder de effectenwetgeving valt. Veel XRP-houders van het eerste uur jubelden want dit betekent dat er weer omhoog gekeken kan worden. Misschien kan er zelfs weer gedroomd worden van een nieuwe all time high.

Tokenomics van XRP

VIDEO: Als je in 2022 voor $ 1.000 aan XRP hebt gekocht 🚀 Wat zou het waard kunnen zijn als het zijn ATH bereikt?
2PPD

XRP is een digitale valuta die ontwikkeld is door Ripple Labs. Het is ontworpen om snelle en goedkope overboekingen tussen verschillende valuta mogelijk te maken. XRP is een pre-mined cryptocurrency, wat betekent dat alle XRP-tokens zijn geslagen voordat het project publiek werd gelanceerd. Er zijn in totaal 100 miljard XRP-tokens beschikbaar.

Daarvan zijn er 52,8 miljard tokens in omloop, iets meer dan de helft dus.

Escrow van XRP

VIDEO: 🚨Robert Kiyosaki: SLECHTS 1000 XRP kan je de RIJKSTE 1 in je familie maken!🚨
Money Side

Escrow is een proces waarbij een derde partij (de escrowagent) wordt ingeschakeld om een transactie af te ronden. De escrowagent houdt de activa van beide partijen in bewaring en geeft deze pas vrij wanneer aan alle voorwaarden van de transactie is voldaan.

In het geval van XRP wordt de escrow gebruikt om ervoor te zorgen dat Ripple Labs niet alle XRP-tokens in één keer vrijgeeft. In plaats daarvan worden de tokens in tranches van 1 miljard per maand vrijgegeven gedurende een periode van 10 jaar. Dit is gedaan om te voorkomen dat de prijs van XRP te snel stijgt en om het project stabiel te houden.

Maar dit betekent niet dat al deze XRP op de markt komen. Als er geen behoefte is van marktdeelnemers in die vrijgegeven XRP, dan gaat het (deels) weer terug. Het gebeurt vaker dan niet dat er 1 miljard XRP wordt vrijgegeven, maar dat 700 miljoen weer terug naar de escrow gaat.

All Time High XRP

VIDEO: Zal XRP $1000 bereiken?
CryptoCharged

De all time high van XRP in euro was op 4 januari 2018, toen de prijs opliep tot 3,55 euro. Sindsdien is de prijs van XRP gedaald, en door de rechtszaak heeft de munt nooit meer de kans gehad om ook maar te mogen dromen van nieuwe hoogterecords.

Maar de rechtszaak zal hopelijk in de volgende bullrun niets meer dan een nare herinnering zijn.

Stel dat je nu voor 100 euro XRP koopt, wat is dat bedrag waard als de ATH weer behaald wordt?

De huidige koers van XRP is 0,57 euro. Dat betekent dat je nu voor 100 euro 173,94 XRP krijgt. De huidige koers moet met factor 6,2 stijgen om weer op het hoogste niveau ooit te zitten.

Dat maakt de rekensom heel simpel, 100 euro*6,2 is 620 euro.

XRP op BLOX

VIDEO: MOGELIJKE $XRP ETF IN AANTOCHT! Kan dit + de Ripple IPO & Rechtszaak Win de Prijs naar $50 Duwen?!!
Corné Marchand

Goed nieuws voor iedereen die Ripple (XRP) bezit! Vanaf vandaag kan je ook deze cryptomunt direct en kosteloos overzetten naar je BLOX-account. Dit doe je snel en eenvoudig met de gratis overstapservice van BLOX.

Waarom zou je dit willen doen? Simpel. Er is geen snellere manier om XRP te verkopen en het geld op je rekening te krijgen dan BLOX.

Stap gratis over naar BLOX ➜

Sources


Article information

Author: Alexandra Gonzalez

Last Updated: 1704500282

Views: 1527

Rating: 4.2 / 5 (117 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Alexandra Gonzalez

Birthday: 1983-05-15

Address: 26654 Jeffery Crescent, Rubenview, MN 03004

Phone: +4853347701657553

Job: Article Writer

Hobby: Playing Chess, Coin Collecting, Cooking, Hiking, Backpacking, Singing, Reading

Introduction: My name is Alexandra Gonzalez, I am a risk-taking, apt, clever, venturesome, Determined, artistic, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.