header banner
Default

Bu Listeye Dikkat: Türklerin Gözü Bu 9 Altcoin’de! Kriptokoin com


  1. Haberler
  2. Haberler

yayınlandı güncellendi

1.783

featured

Sürekli gelişen kripto para dünyasında, en son trendleri takip etmek hem yatırımcılar hem de meraklılar için çok önemli. 9-15 Eylül haftasında Türkiye’nin altcoin sahnesi hareketliydi ve birkaç coin piyasada dalgalar yarattı. İşte CoinGecko’nun Kriptokoin.com ile paylaştığı bilgilere göre bu dönemde dikkat çeken coinler…

Bu altcoin projeleri, Türkiye’de dikkat çekti

Liderlik EthereumPoW’un oldu. Kripto para dünyasının önde gelen oyuncularından biri olan EthereumPoW, Türk yatırımcılar arasındaki popülerliğini korudu. Nispeten daha yeni bir oyuncu olan Kaspa da büyük ilgi topladı. Blockchain teknolojisine ve ölçeklenebilirlik çözümlerine benzersiz yaklaşımıyla Kaspa, yerleşik devlerin ötesine bakan yatırımcılar için cazip bir alternatif sundu. Ethereum 2.0 için merkezi olmayan bir stake platformu olan Rocket Pool da dikkat çekti. Türk yatırımcılar altcoin Rocket Pool’un staking hizmetlerindeki potansiyeli fark etti.

Bu 14 Altcoin İçin Hafta Sonu Kritik: İşte Olacaklar!

Elbette Bitcoin, Türkiye’deki kripto dünyasının değişmez bir parçası olmaya devam etti. Öncü kripto para birimi olarak Bitcoin, çeşitlendirilmiş herhangi bir kripto para portföyünün temel taşı olmaya devam etti ve Türk yatırımcılar da bu küresel eğilime bir istisna oluşturmadı. Spor ve altcoin projelerinin kesiştiği noktada Arsenal Fan Token, Türkiye’deki futbol tutkunlarının kalbini fethetti. Bu taraftar tokenleri, ünlü futbol kulübünün taraftarları için benzersiz etkileşim fırsatları sundu. Diğer yandan merkezi olmayan finans (DeFi) çözümlerine odaklanan Hydranet, DeFi alanıyla ilgilenenler arasında ilgi gördü. Likidite sağlama ve getiri çiftçiliğine yönelik yenilikçi yaklaşımı, yüksek getiri arayan Türk yatırımcıların ilgisini çekti.

PEPE, LUNC, FLM ve daha fazlası…

Kripto para dünyasında benzersiz bir proje olan Pepe de Türklerin listesinde yer aldı. Diğer yandan Pi Network, Türk kripto meraklılarının ilgisini çekmeye devam etti.  Terra Blockchaininin bir dalı olan Terra Luna Classic, Türk yatırımcılar için öne çıktı. İstikrarı ve büyüme potansiyeli, haftalık trendlerde kayda değer bir yer edinmesini sağladı. Listenin kapanışında, merkezi olmayan bir finans protokolü olan altcoin Flamingo Finance yer alıyor. Benzersiz DeFi teklifleri ve birden fazla Blockchain ile uyumluluğu, kritikti. Zira böylece, portföylerini çeşitlendiren Türk yatırımcılar arasında ilgi topladı.

Ünlü Borsa Bu Altcoin Projesini Patlattı! Sıradaki Açıklandı...

Özetle, 9-15 Eylül haftasında Türkiye’deki kripto para piyasası çok çeşitli trend coin’lere sahne oldu. Bitcoin ve EthereumPoW gibi devlerden Kaspa gibi yeni rakiplere ve Pepe ve Pi Network gibi yenilikçi projelere kadar, Türk yatırımcılar kripto para birimlerinin dinamik dünyasındaki fırsatları keşfetmeye devam etti. Piyasa geliştikçe, bu trendleri takip etmek kritik. Zira Türkiye’de ve ötesinde kripto para alanında faaliyet gösteren herkes için önemini koruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Bu Listeye Dikkat: Türklerin Gözü Bu 9 Altcoin’de!

# altcoin # bitcoin # btc # ETHPoW (ETHW) # Flamingo (FLM) # Kaspa (KAS) # kripto para # kriptopara # lunc # Pi Network # Rocket Pool (RPL)

Sources


Article information

Author: Gary Cannon

Last Updated: 1698889682

Views: 1014

Rating: 3.6 / 5 (39 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gary Cannon

Birthday: 1988-10-24

Address: 5306 Tran Gardens, Phamburgh, NC 19572

Phone: +4834393370282324

Job: Forensic Scientist

Hobby: Sewing, Baking, Traveling, Camping, Coffee Roasting, Hiking, Arduino

Introduction: My name is Gary Cannon, I am a variegated, proficient, irreplaceable, receptive, unyielding, ingenious, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.