header banner
Default

Porsche Mission X får den hurtigste opladning nogensinde


Når Porsche Mission X engang er klar til produktion er det nok de færreste af os, der vil have råd til den. Men den er alligevel interessant at kigge nærmere på, for den vil angiveligt også sætte nye standarder for lynopladning.

Se også: Bedste tilbud på elbiler

En vanvittig flot elbil

Porsche er på vej med flere elektrisk udgaver til deres sortiment af elbiler, der indtil videre kun består af Taycan i forskellige varianter. Blandt andet er Porsche på vej med en elektrisk Macan, en 718 og en Cayenne. Og så er der den nye Mission X, der indtil videre er en konceptbil.

Godt nok er den bare en konceptbil, men Porsche snakker om, at de faktisk overveje at den skal i produktion. Med Mission X har Porsches designere virkelig fået lov til at gå all-in. Bare se den her:

Vi ved ikke meget om Mission X endnu, men Porsche har dog sat sig nogle mål med den.

Det kunne nemlig tyde på, at Tesla skal forberede sig på, at deres tid på Nürburgring bliver slået. Indtil videre er Tesla Model S Plaid nemlig den hurtigste elbil rundt på Nürburgring.

Porsche skriver direkte i deres pressemeddelelse, at Mission X skal være den hurtigste vejlovlige bil på Nürburgring.

Dobbelt så hurtig opladning

Derudover skal Mission X udstyres med en nyudviklet 900-volt arkitektur, der giver mulighed for meget hurtig opladning. Porsches Taycan er allerede en af de hurtigste elbil, når det gælder opladning, men Mission X vil angiveligt lade dobbelt så hurtigt.

Taycan oplader med op til 270 kW, hvilket giver en opladning fra 10-80 procent på kun 20 minutter. Med mission X halveres opladningstiden, hvor 10-80 procent vil klares på kun 10 minutter.

Det betyder altså, at Porsche Mission X med stor sandsynlighed vil have den hurtigste opladning. Mon ikke dette kan give os et indtryk af, hvad vi kan forvente os af kommende elbiler fra Porsche?

Batteriet er installeret centralt bag bilens sæder. Som med en konventionelt drevet bil med centermotor giver det grundlag for fremragende smidighed.

Se også: Få styr på forsikring af elbil

Sources


Article information

Author: John Harris

Last Updated: 1702446722

Views: 690

Rating: 3.7 / 5 (101 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: John Harris

Birthday: 1960-08-09

Address: 71428 James Ways, South Davidshire, VA 66665

Phone: +3921871451933980

Job: Environmental Scientist

Hobby: Photography, Orienteering, Coin Collecting, Ice Skating, Dancing, Fishing, Fencing

Introduction: My name is John Harris, I am a striking, spirited, resolved, resolute, Gifted, unyielding, talented person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.