header banner
Default

Bijar: Een crypto-makelaar in Nederland geeft iedereen een miljoen SHIB gratis


Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Shiba Inu (SHIB) was een van de grootste hypes van de vorige bullrun, wat gepaard ging met een astronomische stijging in de koers. Crypto investeerders hebben de populaire meme-coin tijdens de hardnekkige bearmarkt van 2022 echter niet afgeschreven; zo mocht SHIB de tweede plek innemen qua meest gezochte cryptocurrencies in het afgelopen jaar. Bitcoin (BTC) was uiteraard de meest populaire crypto wat dat betreft.

Shiba Inu lijkt nu door te willen bouwen als project met de aanstaande lancering van Shibarium, een layer-2 oplossing voor het netwerk. Bovendien heeft Shiba Inu grootse plannen voor de metaverse- en gamingsector.

Als je nu een account aanmaakt bij de Nederlandse broker Anycoin Direct, mag je jezelf gratis en voor niets een ‘SHIB’onair’ noemen en kun je profiteren van de potentiële opwaartse beweging van SHIB. Anycoin Direct geeft momenteel namelijk alle nieuwe gebruikers 1 miljoen SHIB ter waarde van ongeveer €10.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

SHIB geen meme-coin meer?

VIDEO: GRATIS CRYPTO CURSUS LES 1: Aanmelden bij beste Broker/Exchange + eerste cryptocurrency kopen!
Corné Marchand

De tijd zal ons leren of SHIB tijdens de volgende bullmarkt wederom een uitblinker zal zijn. Met de nieuwe plannen van Shiba Inu lijkt het zich hoe dan ook te willen distantiëren van de term ‘meme-coin’. In eerste instantie heeft het zich uiteraard gepositioneerd als een meme-coin en hiermee wist het in 2021 zelfs een marktkapitalisatie van boven de 34 miljard dollar te bereiken en de binnen de top tien grootste cryptomunten te dringen.

Shiba Inu is vernoemd naar het gelijknamige Japanse hondenras en is opgericht door Ryoshi. Dit is echter, net als bij Bitcoin oprichter Satoshi Nakamoto, een pseudoniem.

De lancering van Shibarium wordt nu veelal gezien als een erg belangrijke ontwikkeling voor het ecosysteem. De vroege bètaversie voor deze schalingsoplossing werd op 11 maart gelanceerd. Ook kon je recentelijk in het Shiba Inu nieuws lezen dat dit testnetwerk, genaamd Puppynet, een verhoogde activiteit ondergaat momenteel.

Shibarium moet de capaciteiten van het netwerk drastisch gaan opschalen doordat het de mogelijkheid zal bieden om transacties off-chain uit te voeren, oftewel buiten het hoofdnetwerk om. Het stelt tevens gebruikers in staat om dApps te bouwen en bedrijven ermee te integreren.

Claim nu 1 miljoen SHIB gratis

VIDEO: Claim Everyone 1,00,000 Shiba Coin Free Instant With Proof ?
Free Crypto Hunter

Wil jij gratis jouw SHIB holdings uitbreiden of het populaire project toevoegen aan jouw portfolio? Anycoin Direct biedt iedereen die nu zich nu aanmeldt én een succesvolle order plaatst 1 miljoen SHIB aan. Na het plaatsen van een succesvolle order via de website of de Anycoin App, zul je binnen één werkdag de 1.000.000 SHIB in je persoonlijke Vault tegemoet zien. Deze actie is alleen geldig van 12 april tot en met 13 april.

Sources


Article information

Author: Justin Wilkinson

Last Updated: 1699406163

Views: 886

Rating: 4.1 / 5 (39 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Justin Wilkinson

Birthday: 1989-11-11

Address: 334 Michelle Ville Apt. 643, Port Donaldchester, NM 89331

Phone: +4444110573875912

Job: Dental Hygienist

Hobby: Woodworking, Fishing, Ice Skating, Basketball, Wildlife Photography, Reading, Beer Brewing

Introduction: My name is Justin Wilkinson, I am a ingenious, welcoming, unreserved, persistent, multicolored, unswerving, important person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.