header banner
Default

De waarde van Memecoin PEPE groeit, en elke Nederlandse broker geeft 1 miljoen SHIB aan iedereen


Table of Contents

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De crypto gemeenschap is momenteel in rep en roer door de opmars van wederom een memecoin. Dit keer is het geen crypto van een grappig hondje, of iets dat met Elon Musk te maken heeft, maar PEPE. De koers van de nieuwe token schoot als een raket omhoog, en door deze bizarre stijging zijn er heel wat nieuwe miljonairs ontstaan.

Als je nu een account aanmaakt bij de Nederlandse broker Anycoin Direct, mag je jezelf gratis en voor niets eigenaar van een andere populair memecoin noemen: SHIB. Tegelijkertijd kun je profiteren van de potentiële opwaartse beweging van SHIB. Anycoin Direct geeft momenteel namelijk alle nieuwe gebruikers 1 miljoen SHIB ter waarde van ongeveer €10.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Zo nu en dan weten enkele nieuwe meme coins nog altijd de spotlights op zich te laten richten. De nieuwe PEPE token, gebaseerd op misschien wel de grootste meme van het internet, wist iets minder dan twee weken geleden in drie dagen tijd met een astronomische 21.000% te stijgen.

De token is gebaseerd op Pepe, de kikker die in de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een ware internetmeme. Pepe, een groene kikker met een mensachtig lichaam, is ontstaan in de strip Boy’s Club in 2005. In de jaren hierna ging het viraal en werd het een populair onderdeel van de internetcultuur. Haast iedereen die zo nu en dan op het internet surft zal de beroemde kikker in welke variatie dan ook weleens zijn tegengekomen.

Ook gisteren wist de koers van PEPE opnieuw door het dak te gaan. In minder dan 24 uur tijd steeg de koers meer dan 120%. Dankzij de stijgingen van de afgelopen 24 uur staat het project inmiddels op een marktkapitalisatie van ongeveer $500 miljoen. Daarmee komt het langzaam dichterbij projecten als Dogecoin (DOGE) en Shiba Inu. Wel is PEPE al de top 100 van grootste cryptocurrencies binnengekomen en staat het momenteel op plek 84. Niet slecht voor een meme-coin die pas net komt kijken.

Toch vragen mensen zich, niet geheel onterecht natuurlijk, af of PEPE wel een goede investering is. Hier en daar zijn namelijk wat rode vlaggen zichtbaar.

Shiba Inu

VIDEO:

Voor mensen die wel van meme-coins houden, maar PEPE wellicht toch iets te riskant vinden, biedt Anycoin Direct een uitgelezen kans. Zij geven namelijk 1 miljoen SHIB weg aan iedereen die zich nu aanmeldt.

Wil jij deze meme-coin kosteloos aan jouw portfolio toevoegen? Meld je dan nu aan en plaats tenminste 1 succesvolle order. Na het plaatsen van deze succesvolle order via de website of de Anycoin App, zul je binnen één werkdag de 1.000.000 SHIB in je persoonlijke Vault tegemoet zien. 

Sources


Article information

Author: Danny Mcclure

Last Updated: 1698302642

Views: 1080

Rating: 3.9 / 5 (80 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Danny Mcclure

Birthday: 1948-06-29

Address: 1635 Dana Center, Blankenshipland, SC 45331

Phone: +4363610274807113

Job: Article Writer

Hobby: Astronomy, Arduino, Magic Tricks, Bowling, Cross-Stitching, Woodworking, Photography

Introduction: My name is Danny Mcclure, I am a proficient, persistent, vivid, dedicated, dazzling, unyielding, talented person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.